Het Crypto Huis

Alles over Cryptocurrencies onder één dak!

“Het Crypto Huis”

De deur staat altijd voor je open!
Voel je thuis, bij de sterkst groeiende crypto community van Het Crypto Huis!

“Het Team in Huis”

Wat leuk dat jij op onze pagina bent beland. Ik zal mijzelf even kort voorstellen. Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben 25 jaar jong. Ik zit momenteel (2018) in het afstudeertraject op de Hogeschool van Amsterdam, met de opleiding Commerciële Economie (Digital Marketing). Naast mijn opleiding heb ik mijzelf de afgelopen jaren erg verdiept in de financiële markten en mindset. Mijn interesses zijn vooral gefocust op 

Blockchain
Blockchain is een database structuur die gebruikt maakt van een decentraal gedistribueerd grootboek dat peer to peer wordt verspreid en geüpdate en word beveiligd via een consensus algoritme zoals bijvoorbeeld Proof of Work. 

Blockchain, Cryptocurrency Trading & Mindset. Mijns inziens kunnen deze 3 aspecten jouw wereld compleet veranderen!

In 2014 kwam ik voor het eerst in aanraking met Bitcoin. Ik heb flinke pieken en dalen in de markt meegemaakt, maar bekeek dit volledig vanaf de zijlijn. In 2017 heb ik mijn eerste altcoins gekocht. Echter zag ik mijn waarde in Bitcoin alleen maar verminderen, wat natuurlijk totaal niet de bedoeling was. Daarom besloot ik zo veel mogelijk kennis tot me te nemen en na het leren van goed onderzoek doen naar altcoins logen de resultaten er niet om. Met een aantal altcoins behaalde ik een stijging van maar liefst 17.000% binnen mijn portfolio! Toen ik daarna ook weer veel waarde verloor besloot ik mijzelf te gaan verdiepen in het traden van Cryptocurrency, want ik zag in, dat hier veel geld in valt te verdienen.

Doordat mijn reis verliep van een beginnende investeerder, naar verliezen, naar winsten en ik daarna nog een aantal keren verliezen heb geleden, weet ik precies welke fouten jij niet moet maken. Ik deel daarom graag al mijn kennis om er voor te waken dat jij niet dezelfde fouten maakt als ik in het begin deed. De afgelopen jaren heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd en ben ik hier vervolgens in de praktijk keihard mee aan de slag gegaan. Dit heeft geresulteerd in leuke winst percentages waardoor ik momenteel goed kan leven van mijn crypto trades! Heb jij dus een vraag betreft het traden van Cryptocurrency? Neem dan gerust contact met mij op want ik sta open voor al jouw vragen! Wil jij exact weten welke trades ik doe en wanneer ik in een coin stap of er juist weer uit ga? Word dan lid van ons Premium Kanaall! Hierin houd ik onze members continu op de hoogte van mijn trades, met een complete onderbouwing waarom ik zo handel. Ik hoop snel iets van je te horen!

#HappyTrading

Patrick Karsten Mede-oprichter

Top dat je ons hebt gevonden! Dit betekent dat wij een gezamenlijke interesse delen: 

Ik ben Patrick Karsten en ben op het moment van schrijven 34 jaar jong. Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de HBO-Opleiding Small Business en Retailmanagement en ben daarna begonnen met mijn eigen bedrijf Karsten Caravanmakelaardij. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een compleet Caravancentrum met stalling, verkoop en een servicecenter. In 2017 is mijn interesse gewekt in de wereld van blockchain en cryptocurrency en hier heb ik mij vooral het afgelopen jaar heel erg in verdiept.

De termen Bitcoin en blockchain had ik al vaker voorbij horen komen, maar ik vond het als leek een lastige materie om me in te verdiepen. Totdat ik met Elroy over dit onderwerp in gesprek kwam en hij mij vervolgens wegwijs heeft gemaakt in deze fascinerende en dynamische wereld. Ik heb mijn eerste investeringen gedaan in de laatste bullrun van 2017 en moet dus eerlijk toegeven dat een deel van mijn portfolio tot op heden in de rode cijfers staat.

Ondanks dat ben ik onverminderd enthousiast over de toekomst! Vanaf het moment dat Elroy mij op gang heeft geholpen ben ik mezelf vooral gaan verdiepen in de werking van de blockchain technologie. Ik heb verschillende cursussen en trainingen gedaan om de fundamenten van blockchain te begrijpen. Daarnaast heb ik mij verdiept in hoe blockchain toepassingen kunnen worden geïmplementeerd in huidige gecentraliseerde IT omgevingen bij bedrijven. Omdat ik zelf heb ervaren hoe lastig deze materie is deel ik deze kennis graag met jou middels onze trainingen. De Gratis Basistraining is een mooi startpunt!

Ik ben geen trader zoals Elroy, ik heb het namelijk druk met mijn bedrijf en kan niet continu de koersen in de gaten houden. Daarom investeer ik in kwaliteitsprojecten en HODL voor de lange termijn. Hoewel ik nu regelmatig de updates van Elroy in het Premium Kanaal gebruik voor wat extra winsten op short term trades!

Tot slot ben ik momenteel bezig met een training voor het programmeren van smart contracts op de blockchain, dus binnenkort kun je ook met al je vragen op dit gebied bij mij terecht. Met de oprichting van Het Crypto Huis wil ik met Elroy een platform creëren waar wij onze kennis delen en waar iedereen met elkaar en van elkaar kan leren. Zo zitten wij met zijn allen op de eerste rij in deze Blockchain Revolutie!

Begin Vandaag nog met leren

Vragen? Neem gerust contact met ons op.